Menu’s (vanaf 20 personen)

Alle onderstaande menu’s worden uitgeserveerd aan tafel.

 

Menu “ de Reusel” 19,25 per persoon

Oma’s groentensoep

of

Verse tomatensoep

***

Schnitzel met zigeunersaus

of

Kipfilet met champignonroomsaus

Gemengde rauwkostsalade en frietjes met mayonaise

***

Vanilleroomijs met warme chocolade

 

Menu “ de Rosep” 25,25 per persoon

Carpaccio van gerookte kip met mango chutney

of

Huisgemaakte krabcocktail

***

Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus

of

Zalmfilet met witte wijnsaus

Gemengde rauwkostsalade met frietjes en mayonaise

***

Huisgemaakte parfait

 

Menu “de Beerze” 29,75 per persoon

Vitello Tonato

of

Bonbon van gerookte zalm met makreelmousse

***

Kalfsmedaillons met rozemarijnjus

of

Zeebaarsfilet met dragonjus

Seizoengroenten met pommes gratin

***

Crème brûlée

 

Menu “de Essche stroom” 37,95 per persoon

Tartaar van tonijn met gefrituurde kappertjes

of

Gerookte eendenborst met een frambozencoulis

***

Heldere bospaddenstoelen bouillon

***

Ossehaaspuntjes met rode wijnsaus

of

Op de huid gebakken kabeljauwfilet met Thaise

courgettesaus

Seizoensgroenten en pommes gratin

***

Panna cotta